nike air max dam skor

By rkerrigan at 2021-12-02 • 0 collector • 196 pageviews

"För att släppa tillsammans med adidas forum 84 high, kommer adidas Originals också att lansera en utgåva med kryddningstema av Forum 84 High.Dressed i ett College Burgundy och Power Red färgschema. Det här erbjudandet av adidas Forum Hi är konstruerat i en mocka med svarta etiketter som visar chilipeppar som också kommer med en extra uppsättning snören. Speciella grafiska sulor med en karaktär som känner värmen av att äta chilipeppar ovanpå en vit mellansula och röd gummiyttersula fullbordar designen.

</br></br>

adidas Made To Be Remade-program är utan tvekan det mest underskattade gröna initiativet i skobranschen. Om du behöver bli påmind igen, här är den: köp ett par adidas stan smith herr grå skor, använd dem efter eget tycke , skicka tillbaka skorna till adidas där de slipas ner till basmaterialet och vänta på att adidas skickar dig ett helt nytt par sneakers. Logistiken för ett program som detta är inte lätt att genomföra, vilket är anledningen till att adidas förtjänar beröm för att ta sig an ett riktigt slutet system som helt eliminerar avfall.

</br></br>

nike air max dam skor, även om den är fiktiv, ger Nike ett utlopp för sina vintageinspirerade skapelser. Och denna kommande Air Max 97 – som tar saker ett steg upp från paren före den – hyllar det förflutna genom både färg och textur. Underskrift till kollektionen, både en ""AMRC"" hangtag och en silveraccessoar åtföljer skon, respektive accentuering av sidan och spetsenheten. Och som en direkt nick till äldre par får den sistnämnda armaturen en ""Sail""-kappa, som kompletterar den nödställda finishen på de marinblå mockana nedan. Men stänkskyddets svarta färger, den kungliga tonen i mesh-nätet undertill och den vita mellansulan är mycket mer orörda i jämförelse, och smälter in i en uppenbarligen ny touch.

</br></br>

Grant Taylors nike skor herr rea verkar ha blivit en av underetikettens favoritskor. Ännu en gång återvänder silhuetten till hyllorna, denna gång väljer man en enkel ""Varsity Purple""-färg. En enkel ingång som många av de nyare, paret målar sin mocka och canvas ovandel i ovannämnda nyans. Snörena och varumärket är också färgade på samma sätt och dyker upp från sina respektive vita bakgrunder. Och slutligen, Swoosh och mellansulan väljer mer solida träffar av samma neutrala, vilket avrundar ett livfullt men ändå välsmakande tillägg till line-upen."


Requires Login

Loading...